Nieuwe examens en 'gouwe ouwe' in 2019

In het najaar van 2019 organiseert het Instituut voor Technische Vakexamens een groot aantal examens waarop iedereen zich kan inschrijven. Deze z.g. "open inschrijvingen" worden georganiseerd op de examenlocaties in Almere, Gorinchem en Drachten.

Nieuw examen: Entreetoets Elektrotechniek

Het Instituut voor Technische Vakexamens heeft een nieuw examen ontwikkeld: Entreetoets Elektrotechniek. Wie slaagt voor deze Entreetoets toont aan dat hij/zij over voldoende kennis beschikt om deel te nemen aan een cursustraject voor BEI BLS / BEI BHS. Wil je je hiervoor inschrijven, neem dan contact op met ITV.

Nieuw examen: OESS

Om in aanmerking te komen voor een offshore aanwijzing van TenneT, moeten medewerkers van TenneT onder meer in het bezit zijn van een certificaat “OESS-module TenneT”. Medewerkers behalen dit certificaat door een voldoende te scoren op het Examen OESS. TenneT heeft aan het Instituut voor Technische Vakexamens opdracht gegeven om de OESS-examens te ontwikkelen en uit te voeren. Wil je je hiervoor inschrijven, neem dan contact op met de TenneT Academy of met ITV.

Het OESS-examen kan niet worden afgelegd op de examenlocatie in Almere.

SCIOS en Stipel

In de tweede helft van 2019 organiseert ITV examens voor SCIOS Scope 8 t/m 10 en voor STIPEL NEN 3140 en NEN 3840. Meer informatie en mogelijkheid tot inschrijven vind je op de website van ITV.