Samenwerking om trots op te zijn!

Als Instituut voor Technische Vakexamens zijn we natuurlijk hartstikke blij met al onze klanten. Toch zijn er klanten op wie we éxtra trots zijn.

Op de samenwerking met ENGIE Fabricom Offshore Services bijvoorbeeld. Een toonaangevend bedrijf in offshore dienstverlening. De examenkandidaten van Fabricom hebben door de aard van hun werk speciale wensen voor het inplannen van examens. Zij werken tenslotte veel offshore, en kunnen daardoor regelmatig niet ingepland worden voor cursussen en examens. Door ons flexibele team van examinatoren kunnen wij inzetten op de best mogelijke planning voor ENGIE Fabricom Offshore. En daar zijn we trots op!

Zin of onzin?

Sinds 2012 werkt ITV samen met Excello, volgens eigen zeggen een “no-nonsense” opleider. Excello weet in haar veiligheidsopleidingen de zin van de onzin te scheiden en maakt gebruik van deskundige docenten. De cursussen BEI en VIAG worden steevast afgesloten met een erkend examen, verzorgd door het Instituut voor Technische Vakexamens. De uitstekende slaginspercentages die de examenkandidaten halen, getuigen van de expertise van de trainers en de goede samenwerking tussen Excello en ITV. En daar zijn we trots op!

Waarom kiezen voor ITV?

Het Instituut voor Technische Vakexamens verzorgt geen opleidingen en verricht geen implementatieactiviteiten. Hierdoor wordt belangenverstrengeling voorkomen.

De kwaliteit van de toetsing door ITV wordt geborgd door de eisen die worden gesteld vanuit belangenorganisaties, certificatie-instellingen en internationale normen. Het Instituut voor Technische Vakexamens beschikt over het certificaat ISO 9001:2008 en is lid van de Nederlandse Vereniging voor Examens (NVE).

Tenslotte vormt goede communicatie en korte lijnen een sterk punt in de samenwerking tussen het Instituut voor Technische Vakexamens, de opleider en de examenkandidaat. Deze samenwerking heeft een positief effect op het slagingspercentage.

Meer informatie? Neem contact met ons op via 088 - 63 63 111 of .