Exameninzage

Stipel-examens

Voor Stipel-examens, inclusief Stipel-BEI en Stipel-VIAG, kun je een analyse aanvragen van zowel het theorie- als het praktijkexamen. Hiervoor kun je contact opnemen met ITV.

Daarnaast kun je voor Stipel-examens een inzage aanvragen. Tijdens een exameninzage mag je jouw vorige examen inzien. Bij praktijkexamens krijg je tevens inzage in de beoordeling door de examinator. Deze inzage vindt plaats op de locatie van certificatie-instelling DNVGL in Barendrecht. Hier zijn kosten aan verbonden. Voor meer informatie en aanvragen van een inzage, kun je contact opnemen met DNVGL.

SCIOS-examens

Van de SCIOS-examens voor Scope 8, Scope 9 en Scope 10 is het mogelijk om een analyse te ontvangen. Deze analyse kun je aanvragen bij ITV. Het is bij SCIOS-examens niet mogelijk om je examen in te zien.

Overige examens

Voor overige examens gelden andere regels. Je kunt op elke dinsdagochtend op onze locatie in Drachten je examen komen inzien. Je kunt dan ook je herexamen voor theorie of schakelbericht afleggen. Je kunt je hiervoor aanmelden door een bericht te sturen aan: . Aan deze inzage zijn geen extra kosten verbonden.