Toets je talent in Warmte, Hoogspanning en Laagspanning

Sinds 3 augustus jl. kun je bij het Instituut voor Technische Vakexamens het examen VeWa afleggen.

Wat is VeWa?

VeWa staat voor: Veiligheidsvoorschriften Warmte. Het VeWa-examen is speciaal ontworpen voor werknemers van energiebedrijven die werken met warmtevoorzieningssystemen. Wie slaagt voor het examen, toont aan dat hij of zij de juiste kennis in huis heeft om veilig te kunnen werken aan of in de nabijheid van een warmtevoorzieningssysteem.

Er zijn VeWa-examens op drie verschillende niveaus:

  • Voldoend Onderricht Persoon (VOP)
  • (Allround) Vakbekwaam Persoon (AVP/VP)
  • Werkverantwoordelijke / (Operationeel) Installatieverantwoordelijke (WV/OIV/IV)

Wil je meer informatie over een VeWa-examen? Klik dan hier.

Oefentoetsen

Regelmatig horen wij van examenkandidaten dat er behoefte is om te oefenen met het afleggen van een theorietoets. Daar hebben wij naar geluisterd.

Vanaf heden zijn er oefentoetsen voor Hoogspanning en Laagspanning beschikbaar op onze website. In de oefentoets staat een selectie van vragen om je vertrouwd te maken met een theorie-examen. Klik hier voor de oefentoetsen.

Locatie Gorinchem

Helaas is het onvermijdelijk dat examenkandidaten wel eens moeten wachten tussen examenonderdelen. Op onze locatie in Gorinchem is daarom een leesmap beschikbaar voor alle wachtenden. Tevens kun je op deze locatie gratis gebruik maken van het aanwezige WiFi-netwerk. Informatie hierover ontvang je van ons bij je examenoproep.

Meer weten?

Meer weten over onze producten en diensten? Kijk dan op www.itvexamens.nl of bel met Hea of Irene op telefoonnummer 088 - 63 63 111. Zij zijn jou graag van dienst.

twitter
linkedin
Locatie Gorinchem
Locatie Gorinchem