Heel Holland Toetst

Heel Holland gaat dit jaar Bakken onder de ongetwijfeld inspirerende leiding van een nieuwe Opperbakker. Wie gaat bakken, zorgt voor een goede voorbereiding; oven voorverwarmen, recept lezen, ingrediŽnten klaar zetten. En zo is het ook als je examen gaat doen; een goede voorbereiding zorgt voor een goed eindresultaat.

Omdat een goed begin het halve werk is...

Drie tips om goed aan je examen te beginnen:

  • Lees alle informatie die je van het examenbureau ontvangt, zorgvuldig door. Zo weet je hoe het examen er uit ziet en wat er van jou verwacht wordt.
  • Geef door aan je opleider dat je het examen gaat doen. Stel vragen aan je trainer over de stof die tijdens het examen getoetst wordt.
  • Maak een studieplanning om je voor te bereiden op je examen en houd je aan je planning.

Geef kracht aan je talent!

Als je beschikt over een persoonscertificaat, toon je aan dat je op de hoogte bent van de actuele kennis binnen je vakgebied. Een prachtig uitgangspunt om mee aan de slag te gaan binnen jouw organisatie en bij externe opdrachtgevers. Van infra-installaties tot hoogspanningsinstallaties. In onze flyer lees je meer over hoe wij je helpen je talent te ontdekken.

Meerkeuze of Mťťr Keuze?

De theorie-examens van Stipel Hoogspanning, Laagspanning en PCE zijn digitale examens die je aflegt op een tablet of een computer. De meeste vragen zijn meerkeuzevragen, waarbij je moet kiezen uit 3 antwoorden; a, b of c. Maar je kunt ook de volgende vraagvormen tegenkomen in je examen:

  • Meer uit meervragen: een vraag kan meerdere goede antwoorden hebben. Je moet alle antwoorden die juist zijn, aanvinken.
  • Rangschikvragen: je moet een aantal handelingen in de juiste volgorde plaatsen.
  • Invulvragen: je moet een getal intoetsen.

Meer weten?

Meer weten over onze producten en diensten? Kijk dan op www.itvexamens.nl of bel met Hea of Irene op telefoonnummer 088 - 63 63 111. Zij zijn jou graag van dienst.

twitter
linkedin
TenneT ITV Examen