Examen doen in de anderhalve meter samenleving

Een SCIOS- of Stipel-examen afleggen in de anderhalve meter economie? Dat kan bij Instituut voor Technische Vakexamens. Dankzij een speciaal opgesteld protocol kun je op een veilige manier je theorie- en praktijkexamen afleggen. In één van onze examencentra of in company. Zo haal je bij ons ook op anderhalve meter je certificaat.

Jaarlijks verzorgen we het examen voor honderden kandidaten op onze examenlocaties in Drachten, Gorinchem en Almere. Of we komen naar je toe met onze mobiele praktijk unit. Deze examens blijven we verzorgen, maar wel op een manier die past bij de maatregelen die de overheid van ons vraagt.

Veiligheid

We hebben daarom een nieuw protocol ontwikkeld voor praktijkexamens en voor theorie-examens. Hierin hebben we ruimschoots aandacht voor de veiligheid van examenkandidaten en examinatoren. We werken bijvoorbeeld in kleinere groepen, hebben duidelijke hygiëneregels en vragen examenkandidaten om hun eigen beschermingsmiddelen en gereedschapskist mee te nemen. Uiteraard houden examinatoren voldoende afstand.

Wil je ook weer van start?

Het is net even anders dan anders, maar wél met dezelfde kwaliteit als altijd. Wil je meer weten? Of wil je binnenkort deelnemen aan één van onze examens? Schrijf je in via onze website of stuur een mail.